*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het World Unity Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/worldunity_me
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Comedian Wanda Sykes voelde iets dat niet klopte in haar hotelkamer – toen zag ze iets totaal griezeligs

0

De komiek Wanda Sykes verscheen woensdag op ‘The Ellen DeGeneres Show’, waar ze een schijnbare ontmoeting onthulde die ze beweert te hebben gehad met een geest tijdens een verblijf in een historisch hotel in Virginia.

“Ik wil niet dat mensen denken dat ik gek ben, maar het is gebeurd,” vertelde ze gastvrouw Ellen DeGeneres.
Sykes zei dat ze op een avond terug was gegaan naar haar kamer in het Jefferson Hotel in Richmond, Virginia, en plotseling het gevoel had dat er iets niet klopte.

‘Ik had gewoon het gevoel dat er iemand anders in deze kamer was en ik keek rond,’ zei ze, toegevend dat ze een paar drankjes had gedronken. “Ik moest er gewoon voor zorgen dat het niet de alcohol was, maar ik dacht ‘Nee, er is iets in de kamer’ en ik keek een beetje uit mijn ooghoek en het was deze vrouw – het was een oude zwarte vrouw, en ze keek me gewoon aan. ‘
Sykes voegde eraan toe: ‘Ik ben er vrij zeker van dat ze een slaaf was, omdat niemand meer zulke dingen draagt.’

De komiek zei dat ze niet het gevoel had dat de geest haar pijn zou doen, en zei dat het leek alsof ze meer verrast was dan al het andere om Sykes binnen in zo’n mooie hotelkamer te zien.
De komiek maakte een grapje dat ze de geest vertelde dat ‘dingen best goed hadden uitgepakt’, met DeGeneres en het publiek dat in lachen uitbarstte.

‘En ik weet dat je waarschijnlijk gewoon bent verbluft om me te zien – deze zwarte vrouw – in deze grote hotelkamer,’ vertelde Sykes blijkbaar aan de geest, en ging vervolgens in discussie over wat ze vervolgens deed. “Ik heb de afstandsbediening. ‘Als dit goed is, wacht dan tot je ziet wie de president is. Dit zal je de stuipen op het lijf jagen. ‘”Ze zei dat de vrouw bleef en haar een tijdje gadesloeg voordat ze verdween.

‘En ik zei:’ Waarom ga je blanke mensen niet bang maken? Dat is wat ik zou doen als ik jou was, ‘”grapte Sykes.

Kijk hoe de komiek de spookachtige ervaring hieronder omschrijft:

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Share.

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]