*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het World Unity Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/worldunity_me
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Een denkbeeldige hond vertelt 1

0

Beste mensen en andere wezens,
Ooit was ik een hond behorende bij het hondenras Tibetaanse Mastiff met een uitstekende genetische bloedlijn en mijn thuis was op de planeet Terra bij mensen met genoeg geduld en liefde om mij een tehuis te geven. Ik was nu eenmaal niet een van de gemakkelijkste honden, mijn hondenouders waren zeer zachtaardig voor hun mensen en verdedigende hun terrein en hok met vurig elan , zo noemt men het toch?? Mijn broertjes en zusjes kwamen allemaal bij mensen die enig idee hadden wat de aard en het karakter van een Tibetaanse Mastiff is alleen ik had de pech om bij dombo’s erg eigenwijze mensen terecht te komen. Maar die herinneringen aan hun lijken nu zover weg , nu mis ik mijn laatste mens die tot het laatst bij me was die getuige was van mijn laatste ademhaling, die mijn ogen sloot en mijn tong terug legde in mijn bek. de handen die me aaiden die mijn vacht wat blauwzwart was goed verzorgde, soms vond ik het fijn maar soms ook niet en dat liet ik merken en dat geduld de voorzichtige massages , nou ik begreep het niet en was opgelucht als ik de tuin in mocht en in mijn eentje mocht liggen en de vogels zoals de kraaien uit de tuin te houden , ja die vogels zijn brutaal hoor gaan zomaar de kippenren in om het voer op te eten, nou ja mijn mens had ook dat moeten afsluiten die kippenren, maar de kip Keetje vond het ook maar niks vreemde vogels in de ren, maar eten was er altijd genoeg voor haar. Ja en ik had ook niet te klagen, wat eten betrof alleen op bepaalde tijden en na 30 minuten werd het weg gepakt als de bak niet leeg was. Vreemd ik moet nog wennen aan mijn nieuwe situatie kan lopen,springen zonder pijn , heerlijk ik hoef me niet meer te dwingen om niks te laten merken dat ik pijn heb , hoef niet te doen alsof .. ik ga nu spelen met al die andere honden die ooit bij mijn laatste mens hebben gewoond ze hebben mij een heleboel te vertellen. tot woefs .

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]