Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het World Unity Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/worldunity_me


Kristallen en huisdieren. Niet altijd een goede mix.

0

Kristallen heb je in vele soorten en maten voor diverse doeleinden. Kristallen geven een vibratie af die een helende werking op het lichaam kan hebben. De stenen produceren door deze vibratie een soort vitamine voor je lichaam. Net zoals voeding ons lichaam voorziet van alle bouwstoffen, zo kunnen kristallen ook bijdragen aan het gezond houden van je lichaam.

Maar het kan soms ook fout gaan. Persoonlijk hou ik van kristallen en in een periode, een paar jaar geleden, had ik veel kettingen en kristallen om mijn nek hangen. Tja, mensen doen wel meer dingen waarvan de rest van de bevolking op hun achterhoofd staat te krabben. Maar gelukkig raakt niemand beledigd door het feit dat je veel kristallen draagt.

Ik heb een schat van een grote hond, maar toch ging er iets fout. Ik gaf haar vaak een knuffel, terwijl ik al die kettingen droeg. Ik merkte wel dat ik telkens haar hoofd raakte, maar stond er verder eigenlijk niet bij stil. Na knuffel zoveel, merkte ik dat een van de ogen van mijn hond wat rood werd. Het kon natuurlijk een vuiltje zijn, maar ik kon niets vinden. Ik heb het 3 dagen zo gelaten, want mijn hond gaf niet aan dat ze er last van had.

Toen haar oog wat roder werd, heb ik toch maar de dierenarts gebeld voor een afspraak. Eenmaal daar, leek het een normale ooginfectie. Ik kreeg medicatie mee en we gingen weer naar huis.

Na ruim anderhalf week lang een zalfje in haar oog te hebben gedaan, werd de ontsteking alleen maar erger. Mijn hond keek me die dag wel erg zielig aan en ik kon duidelijk aan haar zien dat ze er last van had. Ondanks dat het zondag was, heb ik direct de dierenarts gebeld en we zijn er opnieuw langs gegaan. Daar bleek het een ontstoken traanbuis te zijn. Ditmaal kreeg ik de juiste medicatie mee en gelukkig was het probleem met een week opgelost.

Wat was nu de oorzaak? Mijn kettingen!!!! IK was de oorzaak. Ik heb mezelf letterlijk voor mijn kop kunnen slaan. De ketting botste telkens tegen haar ogen aan en mijn hond liet het allemaal maar toe. Geen kick, geen grom…helemaal niets.

Vandaar deze waarschuwing naar jullie toe. Kristallen zijn leuk, maar pas op dat je je huisdieren er geen pijn mee doet als je je huisdier een knuffel wilt geven.
En ik? Sindsdien hou ik het op één ketting en zorg ik ervoor dat deze niet in het gezicht van mijn hond kan prikken.

Engelse vertaling: http://www.balancedawakening.nl/2017/05/30/crystals-and-pets-not-always-a-good-mix-30-may-2017/

 


Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!
Share.

Comments are closed.


Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]