*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het World Unity Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/worldunity_me
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Vreemd metalen voorwerp in de Californische lucht – Verbazingwekkende foto!

0

Wanneer: 10 september 2014
Waar: Ergens in Californië
Wat: Rond metalen voorwerp met roeden zweeft en beweegt over de hemel

Laten we eens een korte pauze nemen van de van Texas UFO-waarnemingen voor een minuut en zien wat er gebeurt in de omgeving van Cali. Een fascinerend object dat zweefde over de Golden State en werd gefotografeerd en gerapporteerd aan MUFON samen met gedetailleerde getuigenissen.

Thuisgekomen rond 18:55 ,toen ik in mijn oprit in reed, zag ik boven en achter het huis van mijn buren, zag ik een heldere bol zweven. Het weerspiegelde de zonsondergang oranje, en dat is de reden waarom ik het opmerkte; bovendien was het een volledig helder blauwe hemel. Ik dacht dat het een ballon kon zijn of een soort van vreemd uitziende helikopter, maar het leek geen rotors hebben.
Het leek een soort antenne te hebben.

Ik ging naar mijn achtertuin om een beter zicht te krijgen. Het bleek op minder dan een mijl afstand boven de woningen te zweven. Ik haalde mijn camera ongeveer 5 minuten later en het zette mijn statief op. Ik nam een paar foto’s, en pakte toen mijn videocamera en begon te filmen voor ongeveer 20 minuten. In de circa. 45 minuten dat ik keek, waren er wat weifelende bewegingen, alsof het werd beïnvloed door de beweging van de lucht. Op sommige momenten leek het af te dalen achter een grote boom, om dan langzaam weer te verschijnen vanachter de boom.

Het object is relatief stabiel gebleven en begon langzaam weg te zweven richting het zuid westen, totdat ik het niet meer kon zien omdat het te donker was. Ik was geïntrigeerd door het voorval. Mijn foto’s laten zien dat er inderdaad 3 roedes of antennes uit kwamen.

7253664_orig

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]