*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


12-04-2014 De laatste stand van zaken – En nu hebben we jouw hulp nodig!

11

pre1052cZoals beloofd gaat World Unity goed doen, waar het bij Niburu verkeerd ging, en dat betekend dat wij hier zaken doen in volledige transparantie. Daarom alweer een derde editie van de laatste stand van zaken met betrekking tot World Unity.

In het vorige deel melde ik reeds dat alle onderdelen van de site gereed zijn voor gebruik. Toen was ik blij de eerste 40 leden te kunnen verwelkomen en met gepaste trots kan ik melden dat het er inmiddels meer dan 60 zijn. We groeien gestaag en dankzij de promoties die ik heb ingezet komt er voldoende “vers bloed” over de site. Gemiddeld krijgen we tussen de 2500 en 3000 unieke bezoekers te verwerken per dag! Een  prachtig resultaat, en ik mag met enige voldoening zeggen dat de kapers van Niburu daar slechts van kunnen dromen.

Toch ben ik nog niet content omdat ik nog een doel voor ogen heb, maar dat kan ik niet alleen. Ik wil graag alle Niburianen terug en dan op deze site om ze te laten zien hoe het ook kan. U kent ze wel: Andor, Highstreet, Rudolf Steiner, en vele anderen, alle forum leden die hun steentje bijdroegen om van Niburu de unieke plek te maken die het was voor de boel begon in te storten. Wat ik kon doen dat heb ik gedaan. Ik heb de leden die ik ken aangesproken, ik heb de originele forum databases gebruikt om door middel van email iedereen op de hoogte te stellen dat het hier verder gaat. Ik realiseer me dat we hierdoor een deel van de vaste bezoekers terug hebben, maar ik realiseer me ook dat ik een groot deel niet heb kunnen bereiken.

Bovenstaande brengt me op het punt waar ik hoop jullie hulp te mogen vragen. Ken je Niburu leden? Nodig ze hier uit. Laat ze weten dat Anton Teuben hier verder gaat met wat hij 12 jaren geleden is begonnen. Deel deze site op Facebook, Twitter en waar je maar kan.Laten we er met z’n allen voor zorgen dat World Unity net zo’n begrip wordt als de naam Niburu, maar dan zonder alle ellende die daar is voorgevallen.

Ik heb al mijn kennis en resources ingezet om de aanzet te geven, en zal deze blijven inzetten om deze site op te bouwen tot grote hoogtes. Willen jullie me aub helpen om ook het goede van het verleden in ere te herstellen? Ik hoop dat ik op jullie medewerking mag rekenen.

Kraven.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard