*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het World Unity Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/worldunity_me
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


12-04-2014 De laatste stand van zaken – En nu hebben we jouw hulp nodig!

11

pre1052cZoals beloofd gaat World Unity goed doen, waar het bij Niburu verkeerd ging, en dat betekend dat wij hier zaken doen in volledige transparantie. Daarom alweer een derde editie van de laatste stand van zaken met betrekking tot World Unity.

In het vorige deel melde ik reeds dat alle onderdelen van de site gereed zijn voor gebruik. Toen was ik blij de eerste 40 leden te kunnen verwelkomen en met gepaste trots kan ik melden dat het er inmiddels meer dan 60 zijn. We groeien gestaag en dankzij de promoties die ik heb ingezet komt er voldoende “vers bloed” over de site. Gemiddeld krijgen we tussen de 2500 en 3000 unieke bezoekers te verwerken per dag! Een  prachtig resultaat, en ik mag met enige voldoening zeggen dat de kapers van Niburu daar slechts van kunnen dromen.

Toch ben ik nog niet content omdat ik nog een doel voor ogen heb, maar dat kan ik niet alleen. Ik wil graag alle Niburianen terug en dan op deze site om ze te laten zien hoe het ook kan. U kent ze wel: Andor, Highstreet, Rudolf Steiner, en vele anderen, alle forum leden die hun steentje bijdroegen om van Niburu de unieke plek te maken die het was voor de boel begon in te storten. Wat ik kon doen dat heb ik gedaan. Ik heb de leden die ik ken aangesproken, ik heb de originele forum databases gebruikt om door middel van email iedereen op de hoogte te stellen dat het hier verder gaat. Ik realiseer me dat we hierdoor een deel van de vaste bezoekers terug hebben, maar ik realiseer me ook dat ik een groot deel niet heb kunnen bereiken.

Bovenstaande brengt me op het punt waar ik hoop jullie hulp te mogen vragen. Ken je Niburu leden? Nodig ze hier uit. Laat ze weten dat Anton Teuben hier verder gaat met wat hij 12 jaren geleden is begonnen. Deel deze site op Facebook, Twitter en waar je maar kan.Laten we er met z’n allen voor zorgen dat World Unity net zo’n begrip wordt als de naam Niburu, maar dan zonder alle ellende die daar is voorgevallen.

Ik heb al mijn kennis en resources ingezet om de aanzet te geven, en zal deze blijven inzetten om deze site op te bouwen tot grote hoogtes. Willen jullie me aub helpen om ook het goede van het verleden in ere te herstellen? Ik hoop dat ik op jullie medewerking mag rekenen.

Kraven.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]