*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken – Begin van het einde of het einde van 2 jaren van onzekerheid?

0

Ik moet u eerlijk bekennen dat ik deze “Stand van zaken” zaken schrijf met de kriebels in mijn onderbuik. De laaste fase is aangebroken, zes korte weken die het verschil moeten gaan maken tussen succes en einde oefening. De donatiecampagne gaat de eindsprint inzetten en ten tijde van dit schrijven kan het nog steeds alle kanten op.

Alles staat gereed, de mechanismen die moeten gaan zorgen voor een stabiele inkomsten stroom voor de projecten staat als een huis, draait en dagelijks wordt de stroom groter. Wat begon met druppels(Lees eurocenten) per dag zijn euro’s geworden en de enige vraag die nog rest is zal het genoeg zijn om in 2022 de boel draaiende te houden?

Om die vraag positief te beantwoorden komt het slechts nog aan op de donaties en dat is waar deze eindsprint van zes weken het verschil moet gaan maken. Er is voor mij geen weg terug, er zijn geen alternatieven. Of het gaat nog een laatste keer lukken of we gaan door het putje. Wat er ook gaat gebeuren ik zal niet nog een campagne optuigen. Dat doe ik jullie niet aan, en mezelf ook niet(Want heel eerlijk, ik loop op mijn tandbvlees).

Ik ga vanaf nu dus ook weer dagelijks een stand van zaken publiceren(en wederom mijn excuses voor hen die zich daar aan storen), want het is inmiddels duidelijk gebleken dat het broodnodig is om de aandacht op de campagne te houden. Dit is het dan, de aftrap naar wat hopelijk uit gaat komen op onafhankelijkheid voor alle projecten!

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig op alle fronten!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doe een kleine donatie. We hebben in totaal meer dan 100.000 volgers, als iedereen een kleine donatie doet zijn we per direct klaar voor de toekomst. Er is nog maar een laatste zetje nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard