*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken – Dag 3 we houden stand en langzaam komt de eindstreep dichterbij

0

In de begin jaren van Urubin zei een forum moderator ooit tegen mij “ieder nadeel heeft z’n voordeel” en dat zijn ware woorden gebleken die ook prima toepasbaar zijn op de huidige situatie, want hoewel ik me altijd ongemakkelijk voel bij het starten van een donatiecampagne besef ik dat het noodzakelijk is en zie er ook de voordelen van in, want tijdens de artikelen die ik dan publiceer krijg ik de gelegenheid jullie mee te nemen voor een kijkje achter de schermen en dat is ook wel eens fijn wanneer mijn lezers weten wat er speelt, waarom het speelt en vooral hoe het smerige spel wordt gespeeld door onze tegenstanders. Ik ben jullie allemaal dan ook heel erg dankbaar voor alle donaties die de afgelopen twee dagen weer binnen kwamen, maar ik ben toch ook wel heel erg blij dat dit echt de laatste keer is dat ik een dergelijke campagne voor het overleven van de websites moet opzetten.

In de vorige artikelen gisteren en eergisteren had ik het er al over hoe banken nu proberen ons af te sluiten van financiële middelen. De MSM berichtte er al over, en zelf heb ik het aan den lijve ondervonden bij de BUNQ bank, de bank waar je niet bij wil zitten! Godzijdank, bestaat er Bitcoin en Crypto valuta wat decentraal is en waar (R)overheden, banken en de elite geen vat op kunnen krijgen omdat het decentraal is. Met Crypto heb ik een betrouwbare manier gevonden om inkomsten stromen op te zetten die onze projecten veilig gaan stellen. Hoe ik dat doe leer ik jullie allemaal in een serie op Urubin die ik “De weg naar vrijheid” heb genoemd. De eerste twee delen kunt u hier en hier lezen. Het is me gelukt om het om het in het klein te laten draaien en met uw hulp door middel van donaties gaat het me lukken dat uit te bouwen om tegen het einde van het jaar alle websites en projecten te kunnen bekostigen. Dat houdt ons niet alleen boven water het maakt ons ook vrijwel onaantastbaar voor onze tegenstanders ongeacht wie het zijn, of het nou Big Pharma is, de (R)overheid of gewoon wie dan ook.

Dit is voor mij het eindspel

Met jullie donaties ga ik dit bereiken of ik ga kopje onder tijdens het proberen. Dat is het, meer smaken zijn er niet. Zelf heb ik elke extra cent die ik heb in de projecten gestoken maar mijn andere inkomsten zijn nog steeds niet wat ze waren voor de corona plandemie en dat is waarom ik uw hulp en steun nog een laatste keer nodig heb

We hebben meer dan 10.000 volgers op Telegram en nog eens een 70.000+ op Facebook. Als iedereen nou een klein bedrag doneert is het klaar en zijn zelfs verdere donaties in de toekomst niet meer nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt en alles is nodig, en welkom we kunnen elke cent goed gebruiken!

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven nu de overwinning in zicht is!

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard