*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken – Dag 4

0

Na drie dagen in de donatiecampagne is het wederom hartverwarmend om alle steunbetuigingen te lezen die meegestuurd worden. Heel erg veel dank daarvoor, het doet absoluut goed om te zien hoeveel mensen mijn projecten waarderen en bereid zijn een helpende hand uit te steken.

Uiteraard gaat het deze keer wel wat langzamer dan tijdens de eerste campagne ruim een jaar geleden en dat is met dank aan Big Tech die onze pagina’s en berichten afknijpen zodat slechts een druppel van alle volgers deze te zien krijgen. Maar niet getreurd, dat betekent slechts dat ik harder zal moeten werken om het onder hun ogen te krijgen en dat gaan we redden met deze dagelijkse stand van zaken artikelen.(delen = lief!)

Het is tevens een race tegen de klok want ik besef me terdege dat Censuurbook mijn pagina(s) en account op ieder moment de nek om kan draaien. Op dit moment kan ik nog steeds mijn pagina’s niet beheren maar gelukkig mijn partner in crime; Samuel wel dus kunnen we voorlopig nog alle zeilen bij zetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken. De wijze waarom we dat nu doen is redelijk censuur proof omdat ik geen artikelen meer plaats maar slechts een kennisgeving dat er nieuwe artikelen staan met een link naar de website en naar het Telegram kanaal en dat werkt aardig want ik zie de aantallen weer groeien op Telegram en dat maakt Censuurbook steeds een beetje onbelangrijker en Telegram belangrijker.

Ik heb ook sterk de indruk dat Censuurbook door heeft dat ze op de pagina’s niet langer met de standaard regeltjes kunnen schermen want onlangs heb ik een officiële waarschuwing gekregen dat mijn account op de het punt staat verwijdert te worden wegens de schendingen van hun regels waar ik al voor een ban heb gehad(Lees voor het publiceren van de waarheid) Ook die strijd gaan we uiteindelijk winnen, dat is mijn vaste overtuiging, met uw hulp!

Laat ons alstublieft niet vallen zo vlak voor de eindstreep

Zelf heb ik elke extra cent die ik heb in de projecten gestoken maar mijn andere inkomsten zijn nog steeds niet wat ze waren voor de corona plandemie en dat is waarom ik uw hulp en steun nog een laatste keer nodig heb

We hebben meer dan 10.000 volgers op Telegram en nog eens een 70.000+ op Facebook. Als iedereen nou een klein bedrag doneert is het klaar en zijn zelfs verdere donaties in de toekomst niet meer nodig!

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt

Vorige keer was een bedrag van € 4500 nodig en dat hebben we dankzij jullie gehaald. Dit keer is het een stuk lager en hebben we ongeveer € 1500 nodig om de eindstreep te halen. Dat wordt de laatste keer en dat is een belofte.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan boven water te blijven met land in zicht!

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard