*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken: Full circle

0

Je zou er bijna om gaan lachen als het niet zo om te huilen was. Toen ik met de projecten begon in 2011 werd ik al snel het mikpunt van dreig en haat mailtjes die vrijwel dagelijks in mijn mail box arriveerden. Ik ben niet zo snel onder de indruk en dreigementen als we weten waar je woont en zo doen me doorgaans niet zoveel en ik denk dat die boodschap ook wel overkwam want zo rond 2016 stopte de dagelijkse toevoer van dergelijk entertainment en werden ze zeldzaam. Tot nu toe…

Sinds een week of drie ontvang ik dagelijks weer die gezellige dreig mailtjes en oh wat zijn ze goed! “We komen wel even langs in Groningen!”, en dat terwijl ik er toch nooit een geheim van heb gemaakt dat ik een “wijze uit het oosten” ben(Lees een Tukker oet Twente) die inmiddels al weer 8 jaren in het slaapverwekkende Hengelo woont. En beste dreig mailerts, dat is heus een heel eind fietsen vanaf Groningen heur 🙂

Enfin, de cirkel is weer rond en we zijn terug bij waar het begon, dreig mailtjes incluis en dat is voor mij een teken dat ik ze bang heb. Ze zien dat we midden in het eindspel zitten en ze weten dat als het ons samen lukt genoeg donaties te vergaren om middels Crypto permanente inkomsten stromen naar de projecten op te zetten, we kogelvrij zijn en ik denk dat het feit dat het inmiddels al groot genoeg is om er 1 website volledig van te bekostigen permanent(En wat mij zonder uw hulp nooit op tijd zou zijn gelukt, waarvoor mijn eeuwige dank!) ze ook laat zien dat het werkt en dat wanneer we dit voor alle projecten voor elkaar krijgen in de resterende vijf en een halve weken het een kwestie van tijd is voor andere alternatieve media datzelfde gaat doen want zoals ik al zei; ik ga het allemaal publiceren want ik wil dat iedereen van deze geweldige mogelijkheden gebruik kan maken en wil daar graag een actieve rol in spelen als dank voor iedereen die mij nu helpt om het te realiseren.

De donaties blijven tot nu toe stabiel binnenstromen op een niveau dat als we dat vast kunnen houden we het gaan redden. Ik denk dat ik dit voor een groot deel aan de “stand van zaken” artikelen te danken heb dus zal ik daar dagelijks mee verder gaan tot het einde van het jaar.

We hebben inmiddels minder dan 6 weken om het allemaal voor elkaar te krijgen dus blijf ons alstublieft steunen!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard