*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken – Gebroken…

0

Ik wilde werkelijk dat ik weer eens een “stand van zaken”kon publiceren met daarin goed nieuws. Helaas is dat niet vandaag. Aangezien de problemen met mijn rug aanhouden vond de huisarts het een goed idee daar wat therapie op los te laten. BIj het woord therapie denk je al snel aan iets weldadigs, wel deze bottenkraker heeft dat lesje blijkbaar niet geleerd. Blijkbaar is er bij mij een wervel verschoven en bekneld deze een spier wat de aanhoudende pijn veroorzaakt. De therapie ervoor bestaat uit iets wat deze beul euh therapeut een massage noemt en toen ik gisteren weer thuis arriveerde was ik letterlijk een gebroken man. Ik heb toen nog 4 artikelen gepubliceerd en knapte vervolgens af.

Vandaag zit ik nog met de Naweeën ervan en zitten gaat nauwelijks, en heel eerlijk kan ik niet wachten tot ik dit artikel klaar heb en ik weer kan gaan liggen, want het voelt als tikken met twintig messen in je onderrug gestoken. Ik begrijp nu ook waarom de huisarts 1 sessie per week voldoende vond. De overige 6 dagen heb je nodig om weer te herstellen! Enfin, de stijfkop in mij geeft nooit op en morgen zal ik opnieuw een poging wagen nieuwe artikelen online te zetten, maar voor vandaag laat ik het noodgedwongen bij deze.

Tot zover mijn persoonlijke omstandigheden ik zal jullie nu op de hoogte brengen van de stand van zaken rondom onze donatiecampagne en ook hier moet ik helaas melden dat deze in een stevige dip zit waarbij er vrijwel geen donaties meer zijn bijgekomen. Ik blijf mijn uiterste best doen alles zoals gepland voor elkaar te krijgen, maar gezien de feiten moeten we er toch ernstig rekening mee houden dat ergens in 2022 het licht uitgaat…

Zover is het nog niet en we hebben nog tijd om het te redden en dus ga ik stug door en zet alles op alles om dit niet te laten gebeuren. Kunt u iets missen en wilt u mij hier alstublieft mee helpen? Overweeg dan een donatie te doen

Doneer nu zodat het later nooit meer nodig zal zijn!

De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard