*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken: Terugkijken is altijd 20/20

0

Nu we nog een slordige twee en een halve week hebben te gaan met de donatiecampagne en we ook nog eens bijna aan het einde van het jaar zitten is het denk ik niet meer dan logisch dat ik ook eens terugkijk, en wat is er veel te kijken!

Sinds ik begon met Urubin in 2011 heb ik nooit iemand nodig gehad. Alle kosten van de websites betaalde ik uit eigen zak. Daar kwamen later wat advertentieinkomten bij maar ik heb altijd bij moeten passen vanwege de kosten die een alternatieve website moet maken om uberhaupt fatsoenlijk te kunnen draaien terwijl je wordt belaagd door hackers, Big Tech, de banksters en niet in de laatste plaats Big pharma. Het was echter nooit een probleem tot 2020 en de Cojona gekte begon. Ja wakkere mensen hadden het direct door dat we een oor aan werden genaaid voor iets dat vergelijkbaar is met de gewone griep! Echter met de doodsbange schapen achter zich hadden de wereldwijde acties van de diverse (R)overheiden wel hun effect en dat zorgde voor een economische dreun van mega proprties bij vrijwel ieder bedrijf en dus moet er in budgetten worden gesneden en mijn vakgebied(SEO) bleek dan al snel geslachtoffert te worden en dus halveerde mijn inkomen en plotseling had ik een groot probleem met de projecten. Ik heb het toen nog drie maanden volgehouden en moest toen wel een roep om hulp doen bij jullie. En te hulp kwamen jullie en werden op dat moment tijdelijk gered, maar dat is uiteraard maar een lapmiddel als je geen oplossing hebt voor het probleem.

Dit is het moment waarom mensen zeggen dat terugkijken altijd 20/20 is, want nu zie ik de foute die ik destijds heb gemaakt. Ik had het idee om net zoals Vloggers vaak een betalende achterban hebben via systemen als Patreon om iets soortgelijks met de websites te doen en dus zette ik een site in elkaat met artikelen van alle projecten die alleen abonnees konden bekijken, zonder advertenties en volledig geoptimaliseert om te lezen. Ik hoopte dat die website in combinatie met een webshop genoeg zouden kunnen opleveren om alles in de lucht te kunnen houden. Helaas het blijkt dat jullie geen problemen hebben mety doneren maar wel met abonneren dus dat werd niks. Die shop is nog steeds werk in uitvoering omdat ik nog steeds wacht op derde partijen tot ze er klaar voor zijn. Om een lang verhaal kort te maken dat was dus een inschattingsfout, maar in mijn verdediging dit is ook voor mij de eerste keer dat ik in een dergelijke positie zit.

Enfin, wat ik had moeten doen was direct met Crypto valuta beginnen, want dan waren er nu op dit moment helemaal geen problemen meer geweest want dan had ik die donaties kunnen gebruiken voor het systeem dat ik nu heb draaien, want dit heeft nu al wel bewezen dat het werkt. Dan had ik nu niet in spanning gezeten me afvragend of we het gaan redden in 2022. Twee en een halve week te gaan en dan zullen we het weten…

Beste lezer, u heeft mij gesteund in 2020, en ik heb de overwinning nu binnen hand bereik. Help me alstublieft om in die 2,5 weken genoeg budget te vergaren om ook de overige projecten te kunnen redden.

Ik heb nu meer dan ooit dringend uw hulp nodig tijdens deze laatste loodjes!

Dit is het eindspel en ik heb alles gedaan wat ik van mijn kant kan doen om alles in gang te zetten. Alles behalve wat ik nodig heb om te leven zit in de projecten en elke gedoneerde eurocent zit in het systeem. Het is nu aan onze lezers, volgers en vrienden, kortom onze achterban. Help me zeker te stellen dat ik ook in de jaren die gaan komen u van nieuws kan blijven voorzien en doet u alstublieft een kleine donatie.

Ik weet dat de partij die onze donaties afhandelt een Minimum van €5 hanteert om het voor hun werkbaar te houden, maar voor kleinere bijdragen heb ik nog steeds Paypal waar zelfs een paar euro cent kan worden overgemaakt.

Indien u net als mij waarde hecht aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help ons dan voorgoed boven water te blijven met de finish in zicht!

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard