*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De stand van zaken – We gaan de strijd weer aan!

0

Men zegt wel eens het moet eerst erger worden voor het beter wordt en in het geval van mijn rug is dit zeer zeker waar! Lag ik gisteren nog zo erg in de kreukels dat ik niet eens lang genoeg overeind kon zitten om mijn gebruikelijke 4 artikelen te publiceren gaat dat zitten vandaag al een heel stuk beter. Hopelijk hebben jullie dat ook gemerkt, want er staan inmiddels 8 splinternieuwe artikelen op World Unity klaar om gelezen te worden!

Dat betekend ook dat mijn huisarts 100% gelijk heeft gekregen toen ze me al van tevoren vertelde dat de therapie eerst zaken erger zou maken maar daarmee de genezing zal versnellen. Ik mag in deze tijd sowieso niet klagen over mijn huisarts. Ze zanikt niet(meer) over die covid gifspuiten en is er gewoon als ik haar nodig heb met adequate hulp.

Enfin, langzaam overeind krabbelend pak ik de draad weer op en ga ik de strijd weer aan om op uw netvlies te krijgen wat de MSM negeren, verzwijgen en verdraaien en na de afgelopen dagen sta ik dermate te trappelen dat ik vandaag ook nog wat nieuw leesvoer op Healthbytes ga zetten dus er komt nog meer leesvoer jullie kant op!

Ook de donatiecampagne kreeg een kleine boost en er druppelen weer wat donaties binnen(Waarvoor mijn eeuwige dank!) Ook deze gaan direct worden omgezet in Crypto valuta waardoor de geldstroom die al onze projecten gaat verzekeren weer een klein beetje sneller groeit en ons weer dat stapje dichterbij zelfredzaamheid voor de websites brengt. We zijn er nog lang niet maar het begin is er en we hebben nog 2 maanden om dit doel te bereiken! Blijf ons daarom alstublieft steunen om samen het gevecht van ons leven aan te gaan!

Dit is het eindspel zowel voor onze projecten als voor de Elite en hun great reset. We hebben 1 kans en daarbij is de alternatieve media onmisbaar voor een eerlijke informatievoorziening en al jullie donaties zorgen ervoor dat deze er is!

Doneer nu zodat het later nooit meer nodig zal zijn!

De partij die de donaties afhandelt hanteert een minimum van 5 euro omdat het anders te kostbaar wordt voor ze, maar via mijn Paypal account kunnen zelfs eurocenten worden gedoneerd en ook Crypto valuta is meer dan welkom. Alles wat u kunt missen is welkom, en kunt u niets missen help ons dan door onze artikelen te delen zodat meer mensen ze lezen, en die wellicht wel een kleine bijdrage kunnen doen.

Ik beloof jullie, ik ga door, wat er ook gebeurd, maar of ik het ga redden ligt in de handen van onze lezers. Helpen jullie mij naar de eindstreep?

Indien jullie net als mij waarde hechten aan het vrije woord en het bestrijden van censuur help me dan boven water te blijven en de laadste loodjes af te leggen:

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard