*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een denkbeeldige hond vertelt 1

0

Beste mensen en andere wezens,
Ooit was ik een hond behorende bij het hondenras Tibetaanse Mastiff met een uitstekende genetische bloedlijn en mijn thuis was op de planeet Terra bij mensen met genoeg geduld en liefde om mij een tehuis te geven. Ik was nu eenmaal niet een van de gemakkelijkste honden, mijn hondenouders waren zeer zachtaardig voor hun mensen en verdedigende hun terrein en hok met vurig elan , zo noemt men het toch?? Mijn broertjes en zusjes kwamen allemaal bij mensen die enig idee hadden wat de aard en het karakter van een Tibetaanse Mastiff is alleen ik had de pech om bij dombo’s erg eigenwijze mensen terecht te komen. Maar die herinneringen aan hun lijken nu zover weg , nu mis ik mijn laatste mens die tot het laatst bij me was die getuige was van mijn laatste ademhaling, die mijn ogen sloot en mijn tong terug legde in mijn bek. de handen die me aaiden die mijn vacht wat blauwzwart was goed verzorgde, soms vond ik het fijn maar soms ook niet en dat liet ik merken en dat geduld de voorzichtige massages , nou ik begreep het niet en was opgelucht als ik de tuin in mocht en in mijn eentje mocht liggen en de vogels zoals de kraaien uit de tuin te houden , ja die vogels zijn brutaal hoor gaan zomaar de kippenren in om het voer op te eten, nou ja mijn mens had ook dat moeten afsluiten die kippenren, maar de kip Keetje vond het ook maar niks vreemde vogels in de ren, maar eten was er altijd genoeg voor haar. Ja en ik had ook niet te klagen, wat eten betrof alleen op bepaalde tijden en na 30 minuten werd het weg gepakt als de bak niet leeg was. Vreemd ik moet nog wennen aan mijn nieuwe situatie kan lopen,springen zonder pijn , heerlijk ik hoef me niet meer te dwingen om niks te laten merken dat ik pijn heb , hoef niet te doen alsof .. ik ga nu spelen met al die andere honden die ooit bij mijn laatste mens hebben gewoond ze hebben mij een heleboel te vertellen. tot woefs .

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard