*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een denkbeeldige hond vertelt 2

0

Daar ben ik weer, na wat gerend en gekeuveld te hebben met de andere honden die ook bij mijn mens hebben gewoond, lig ik nu op gerold tegen een kalkzand heuvel aan, het doet denken aan de natuur van Tibet, uhhhh wat is dat.. ? een bekende klank en nog eens hoor ik miaauw … nou dat is een andere klank dan van Anut de kitten die ook woont in het zelfde huis waar ik woonde voor mijn transitie naar deze omgeving. Ik ben nieuwsgierig waar het geluid vandaan komt, en sta op , snuffel wat maar niks te ruiken, maar goed ik ga maar weer liggen en doe alsof ik slaap dan komt die kat wel te voorschijn , katten zijn onweerstaanbaar nieuwsgierig en vooral als je doet dat ze niet bestaan.
Ik schraap met mijn voorpoten de grond wat rul en wat zie ik? jaaah een kat zwart met witte bef heel zelfverzekerd kijkt ie me rechtaan, ik heb het niet meer en stuif rechtop de kat af, poef….. weg is de kat zomaar in de lucht opgelost. Ik snap er niks van.. ga maar een plasje doen en toch maar terug naar mijn geschraapte plek om te liggen… en na te denken over wat mij door de andere honden vertelt is en over mijzelf ….maar ik voel me slaperig worden heb moeite met de ogen open te houden, nou dan maar extra letten op de oren. Ik hoor een muis ergens rond trippelen en jaahhh heel zachtjes sluipt die zwarte kat met witte bef richting mij, de kat is niet dom en gaat zitten en houdt mij in de smiezen.
Ik moet gapen….. dus ik doe dat en krab met mijn voorpoot eens achter mijn oor, he je zelf krabben is anders dan als je mens dat doet. Ik mis het…. de kam ,de borstel de stem die zachtjes sprak ze vertelde van alles, de kleurtoon van de klank van de stem lieten mij beelden zien, nou soms dacht ik: hou nou maar es op met dat geleuter ik weet het nu wel. Wees nou es een alfa …hond óhhhhh had ik dat maar niet gewenst! Wees voorzichtig met wat je wenst, mijn mens werd toch echt een alfa ‘iets’. Ineens denk ik aan de honden die me vertelden dat ze allemaal erg mijn/onze mens misten, hoewel onze mens komt wel es eens kijken en woelt dan door ons vel, maar het is anders , ja moeilijk uit te leggen, kan niet beschrijven hoe lekker een leverworstje smaakt als men het niet kent. Oh daar is de kat weer en ja hoor nu ontsnap je me niet… tot woefs.

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard