*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Kristallen en huisdieren. Niet altijd een goede mix.

0

Kristallen heb je in vele soorten en maten voor diverse doeleinden. Kristallen geven een vibratie af die een helende werking op het lichaam kan hebben. De stenen produceren door deze vibratie een soort vitamine voor je lichaam. Net zoals voeding ons lichaam voorziet van alle bouwstoffen, zo kunnen kristallen ook bijdragen aan het gezond houden van je lichaam.

Maar het kan soms ook fout gaan. Persoonlijk hou ik van kristallen en in een periode, een paar jaar geleden, had ik veel kettingen en kristallen om mijn nek hangen. Tja, mensen doen wel meer dingen waarvan de rest van de bevolking op hun achterhoofd staat te krabben. Maar gelukkig raakt niemand beledigd door het feit dat je veel kristallen draagt.

Ik heb een schat van een grote hond, maar toch ging er iets fout. Ik gaf haar vaak een knuffel, terwijl ik al die kettingen droeg. Ik merkte wel dat ik telkens haar hoofd raakte, maar stond er verder eigenlijk niet bij stil. Na knuffel zoveel, merkte ik dat een van de ogen van mijn hond wat rood werd. Het kon natuurlijk een vuiltje zijn, maar ik kon niets vinden. Ik heb het 3 dagen zo gelaten, want mijn hond gaf niet aan dat ze er last van had.

Toen haar oog wat roder werd, heb ik toch maar de dierenarts gebeld voor een afspraak. Eenmaal daar, leek het een normale ooginfectie. Ik kreeg medicatie mee en we gingen weer naar huis.

Na ruim anderhalf week lang een zalfje in haar oog te hebben gedaan, werd de ontsteking alleen maar erger. Mijn hond keek me die dag wel erg zielig aan en ik kon duidelijk aan haar zien dat ze er last van had. Ondanks dat het zondag was, heb ik direct de dierenarts gebeld en we zijn er opnieuw langs gegaan. Daar bleek het een ontstoken traanbuis te zijn. Ditmaal kreeg ik de juiste medicatie mee en gelukkig was het probleem met een week opgelost.

Wat was nu de oorzaak? Mijn kettingen!!!! IK was de oorzaak. Ik heb mezelf letterlijk voor mijn kop kunnen slaan. De ketting botste telkens tegen haar ogen aan en mijn hond liet het allemaal maar toe. Geen kick, geen grom…helemaal niets.

Vandaar deze waarschuwing naar jullie toe. Kristallen zijn leuk, maar pas op dat je je huisdieren er geen pijn mee doet als je je huisdier een knuffel wilt geven.
En ik? Sindsdien hou ik het op één ketting en zorg ik ervoor dat deze niet in het gezicht van mijn hond kan prikken.

Engelse vertaling: http://www.balancedawakening.nl/2017/05/30/crystals-and-pets-not-always-a-good-mix-30-may-2017/

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard