*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het World Unity Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/worldunity_me
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Update: Operatie red de websites!

0

Na u meer dan 10 jaar lang nieuws, opinies en feiten te brengen die de reguliere media links laten liggen, een tweetal succesvolle inzamelacties voor mensen die dat nodig hadden en verdienden was het helaas door de covid-19 pandemie zover dat er een derde actie nodig was en helaas voor het voortbestaan van de websites: World Unity, Health Bytes, Naturotheek en Natuurlijf en sinds kort NuWij.

In tegenstelling tot andere websites binnen de alternatieve media, hebben mijn websites geen winstoogmerk. De paar advertenties die erop staan worden gebruikt om de servers te kunnen bekostigen, en daar moet gewoon geld bij. In al die jaren was dat geen probleem en wat bekostigd moest worden paste ik gewoon uit eigen zak uit inkomsten uit mijn reguliere werkzaamheden bij.

Echter, door de Covid-19 pandemie is de advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort want wie adverteert er nog tijdens een bijna wereldwijde lockdown? Dat betekende dus meer geld uit eigen zak dat bij de projecten moest. Dit heb ik nu meer dan drie maanden volgehouden, echter heeft de pandemie ook mijn reguliere werkzaamheden behoorlijk geraakt en zijn mijn inkomsten uit dat werk meer dan gehalveerd. Hierdoor sta ik voor de keuze tussen mijn vaste lasten en mijn projecten. Dat is een keuze die ik liever niet wil maken

Een donatie campagne hiervoor is enkele dagen geleden gestart met een streefbedrag van € 4000 euro waarmee alle projecten de pandemie kunnen uitrijden, overleven en in de toekomst bestendig worden gemaakt tegen dergelijke rampspoed.

De campagne begon met een vliegende start en ten tijde van deze update is er al voor:

€ 1766 aan donaties binnengekomen, waarvoor mijn dank! We zijn er nog niet maar 44% van wat nodig is kwam reeds binnen aan donaties gedaan door 218 geweldige kanjers van mensen. Iedereen die tot nu toe heeft gedoneerd, jullie weten wie jullie zijn, weet dat jullie HELDEN zijn in mijn boek! Ook wil ik alle donateurs even extra bedanken voor de hartverwarmende berichtjes die velen bij de donaties hebben gevoegd. Ik kan u niet beschrijven hoe goed het voelt om te lezen hoeveel steun er bestaat binnen onze community, dat geeft hernieuwd vertrouwen in de mensheid! 

We gaan geweldig en als dit zo door gaat lukt het ons om deze week nog het streefbedrag te bereiken waarmee alle projecten voor de komende 12 maanden kunnen worden veilig gesteld. Dat kan alleen met uw hulp. Kunt u iets missen, alles is welkom al is het maar 50 eurocent. Met alle volgers op Facebook en telegram zouden 50 cent van iedereen alle websites voor jaren kunnen laten draaien en zou ik de advertenties die er op draaien eraf kunnen gooien, maar goed ik besef ook dat het niet realistisch is te denken dat alle meer dan 75.000 volgers van de sites dat ook daadwerkelijk zouden doen, maar ik heb wel goede hoop dat € 4000 absoluut haalbaar is en meer is er gewoon ook niet nodig om de projecten veilig te stellen.

Kunt u daarom iets missen doneer het dan op de speciale rekening die ik hiervoor heb geopend, dat gaat gemakkelijk via https://bunq.me/EOverberg Waar u kunt doneren via IDeal, Sofort, Bancontact of creditcard.

Geeft u alstublieft gul, en help me mijn werkzaamheden voort te zetten. Hiervoor mijn eeuwige dank!

Klik hier om te doneren

Everwijn Overberg

 

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]