*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Vliegende onbekende voorwerpen in de lucht (ufoos)

0

Naar aanleiding van het artikel: Wat NASA niet wilde dat u zou zien’ te lezen op deze site dacht ik terug aan hoe lang al ik bekend ben met het bewuste onderwerp, ik heb veel erover gelezen , o.a. het tijdschrift De Bres kwam in de jaren 70 met een uitgebreid artikel over genoemd onderwerp. In mijn vriendenkring hield men zich ook bezig met de onbekende vliegende voorwerpen in de lucht die zo uit het niets te voorschijn kwamen en weer in het niets verdwenen. Tenminste bij velen die het waar namen andere mensen hadden geen ‘gelukkige waarneming’ of ‘ontmoeting/ervaring’ hoe men het ook wil noemen. Een vriendin die met mij regelmatig de sauna bezocht in de Kosmos te Amsterdam, (het 1ste centrum in Nederland wat alternatieve cursussen aanbod en waar men byzondere boeken, kruiden kon kopen) belde mij ontdaan op midden in de nacht, en eerlijk ik was er niet gelukkig mee, de wekker stond op 05.00 toen de telefoon ging , ik nam slaperig op , maar was meteen klaar wakker aan de stem van m’n vriendin hoorde ik dat ik het beste maar meteen aar de douche kon rennen, aankleden en naar haar toe, om haar te laten praten. Dus ik in de vroege ochtend door de lege straten van half Amsterdam gefietst en daar stond ik dan voor haar deur en belde aan en wachtte .. weer op de bel gedrukt en ja hoor eindelijk ging de zoemer en de deur sprong open. Ik liep heel rap de twee trappen op, en in de deur stond een ontdane vrouw helemaal bleek en rode ogen van het huilen. Ik vroeg aan haar ; wat is er gebeurd? vertel es en heb je al wat gedronken of gegeten sinds gisteravond? Je was toch in Groningen geweest met je auto?? Hoe was de reis? onderweg nog iets mee gemaakt?? Met een jammerende kreet rende m’n vriendin naar de w.c. en probeerde over te geven, nou er kwam niks behalve gal en wat maagzuur. Ik schrok ervan en haalde m’n shag te voorschijn en begon een sigaretje te draaien en vroeg zal ik thee zetten ? wil jij ook thee…. snotterend stemde vriendin daarmee in. Ik stond te bedenken tijdens het vullen van de waterketel wat ik moest doen of zeggen want in deze staat had ik haar nog nooit meegemaakt. Ik stak m’n shaggy aan en deed het keukenraam open en keek naar buiten het werd al licht . Ik draaide me om en keek m’n vriendin aan die inmiddels in stoel zat met een zakdoekje in haar handen geklemd en daarmee frutselde
en wilde praten maar niet durfde te praten. Ik zei ; Mira , kom kan je me wat vertellen? is er wat gebeurd onderweg? Mira keek me aan en knikte, ik hoorde de fluitketel en haalde hem van het vuur en goot het water in de kan, en gaf haar een kopje thee, Mira begon voorzichtig te praten , ‘ toen ik tussen Assen en Amersfoort reed zo tegen 1.00 in de vroege nacht was er plotseling een vreemd voertuig naast me en het was net alsof ik onder stroom stond. Mira begon weer te huilen en moest weer overgeven. Ik vroeg aan haar ; was het een auto? nee het was een soort van ufo antwoordde ze. M’n brein draaide op volle toeren wat te doen met deze situatie? ik kon haar niet alleen laten maar ik werd ook op mijn werk verwacht. Het was inmiddels al 7.30 uur ineens schoot me te binnen wie ik kon bellen , Laurens de zen leraar die had toch tijd in overvloed, en ik belde met Laurens en hij kwam gelukkig, Ik bleef wachten tot de bel ging en liep hem tegemoet en legde in het kort uit wat Mira mij verteld had en vroeg blijf tot 6 uur dan kom ik om te koken, samen gingen we de huiskamer van Mira binnen en zij zat witjes op haar stoel. Laurens begroette haar en nam ook een kopje thee en ging zitten op de bank, en ik deed mijn jas en ging de trap af en sloot de buitendeur zachtjes, en nam de fiets van het slot en ging richting werk. Om 18.00 stond ik weer voor de deur van Mira ik belde aan . vlot ging de deur open Laurens stond boven aan de trap met z’n vinger op de lippen sssssstttt ze slaapt eindelijk. Ik wenkte hem . kom we gaan naar buiten een stukje lopen en dan praten we, dat was een uitstekend plan vond Laurens. Onderweg vertelde Laurens dat Mira een heftige ontmoeting heeft gehad met een ufo en met wezens erin die haar onder een soort van stroom hebben gezet, en dat heeft lichamelijk nogal heftig uitgepakt. Maar Mira kan slapen hoeft niet meer zo te huilen en gelukkig overgeven hoeft zij ook niet meer. Wat zullen we eigenlijk eten vroeg ik aan Laurens, hmmm een simpel soepje met zee-kraal is voldoende lijkt me antwoordde Laurens. Ahhhh een groentebouillon tablet met de zee-kraal die in de koelkast ligt? oke dat koken we en later op de avond als we honger hebben gaan we wel naar de snackbar:)
Laurens , maar wanneer is ze weer de oude Mira?
vroeg ik, nou was het antwoordt dat gebeurt niet, er is veel emotie, lichamelijke reacties , herinneringen op cellulaire niveau die beginnen zich te roeren nee Mira heeft een lange weg voor zich, maar ze leert hoe zij met deze ervaring om kan gaan. Ja stemde ik toe. Mira komt er wel boven op. En ja …na een aantal jaren met heel veel therapie-en kon Mira weer functioneren , werken , dansen en lachen. Het leven liefhebben en omarmen.

Madeliefje

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard