*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Vreemd metalen voorwerp in de Californische lucht – Verbazingwekkende foto!

0

Wanneer: 10 september 2014
Waar: Ergens in Californië
Wat: Rond metalen voorwerp met roeden zweeft en beweegt over de hemel

Laten we eens een korte pauze nemen van de van Texas UFO-waarnemingen voor een minuut en zien wat er gebeurt in de omgeving van Cali. Een fascinerend object dat zweefde over de Golden State en werd gefotografeerd en gerapporteerd aan MUFON samen met gedetailleerde getuigenissen.

Thuisgekomen rond 18:55 ,toen ik in mijn oprit in reed, zag ik boven en achter het huis van mijn buren, zag ik een heldere bol zweven. Het weerspiegelde de zonsondergang oranje, en dat is de reden waarom ik het opmerkte; bovendien was het een volledig helder blauwe hemel. Ik dacht dat het een ballon kon zijn of een soort van vreemd uitziende helikopter, maar het leek geen rotors hebben.
Het leek een soort antenne te hebben.

Ik ging naar mijn achtertuin om een beter zicht te krijgen. Het bleek op minder dan een mijl afstand boven de woningen te zweven. Ik haalde mijn camera ongeveer 5 minuten later en het zette mijn statief op. Ik nam een paar foto’s, en pakte toen mijn videocamera en begon te filmen voor ongeveer 20 minuten. In de circa. 45 minuten dat ik keek, waren er wat weifelende bewegingen, alsof het werd beïnvloed door de beweging van de lucht. Op sommige momenten leek het af te dalen achter een grote boom, om dan langzaam weer te verschijnen vanachter de boom.

Het object is relatief stabiel gebleven en begon langzaam weg te zweven richting het zuid westen, totdat ik het niet meer kon zien omdat het te donker was. Ik was geïntrigeerd door het voorval. Mijn foto’s laten zien dat er inderdaad 3 roedes of antennes uit kwamen.

7253664_orig

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard