*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Wilt u dit alstublieft even lezen?

0

Wilt u dit alstublieft even lezen?

Dit weekend luidt het einde in van de donatiecampagne die ik nu bijna vier weken geleden ben gestart om de websites World Unity, HealthBytes, Naturotheek, Natuurlijf en NuWij veilig te stellen. Ten tijde van dit schrijven is ruim 95% van het streef bedrag gehaald en ben ik er van overtuigd dat we dit weekend de eindstreep gaan halen. Aankomende week is het zover en moet ik of de servers en sites veilig stellen, DIt is dus ook de laatste oproep die ik hiervoor zal doen. Hierna volgt of een feestelijk we hebben het gehaald of een aankondiging omtrent wat ik dan wel ga doen want zoals gezegd we zijn er bijna dus de stekker trekken is gelukkig al van tafel(Dankzij u allen!) 

Al meer dan 10 jaar lang ben ik bezig u allen nieuws, opinies en feiten te brengen die de reguliere media links laten liggen. Sinds 2014 doe ik dit via de websites World Unity, Health Bytes, Naturotheek, Natuurlijf en sinds kort met NuWij. Met deze verzameling websites hou ik u op de hoogte van nieuws, gezondheid en de kwalijke rol van Big Pharma hierin, maar ook laat ik u kennis maken met natuurlijke geneeswijzen, de kracht van voeding en nog veel meer zaken die u nooit zult zien of horen middels de reguliere media.

Ik ben trots op het feit dat in die jaren we duizenden mensen wakker hebben kunnen maken en ze zaken nu zien voor wat ze zijn en ook dat we voor veel mensen een verschil konden maken en hun leven een stukje beter hebben kunnen maken.

In al die jaren is het twee keer voorgekomen dat ik uw hulp heb gevraagd voor een goede zaak. De eerste keer voor een goedwillende persoon die buiten haar schuld haar huis dreigde kwijt te raken en de tweede keer om te doneren voor een jongeman, opgegeven door de reguliere geneeskunde om een speciale behandeling te kunnen krijgen die de zorgverzekeraar weigerde te dekken. Beide zeer succesvol. Twee keer missie geslaagd dankzij alle lezers van onze kanalen. Ik ben nog steeds ontzettend trots op het feit dat de lezers van mijn websites dat mogelijk hebben gemaakt!

Nog nooit, zolang ik bezig ben met bovenstaande heb ik uw hulp gevraagd voor mezelf, maar tot mijn spijt is dat moment nu wel aangebroken, met dank aan Corona is de tijd nu gekomen voor een derde oproep, en dit keer voor de projecten zelf die nu door de effecten van de pandemie in hun voortbestaan worden bedreigd.

In tegenstelling tot andere websites binnen de alternatieve media, hebben mijn websites geen winstoogmerk. De paar advertenties die erop staan worden gebruikt om de servers te kunnen bekostigen, en daar moet gewoon geld bij. In al die jaren was dat geen probleem en wat bekostigd moest worden paste ik gewoon uit eigen zak uit inkomsten uit mijn reguliere werkzaamheden bij.

Dankzij de Covid-19 pandemie is de advertentiemarkt vrijwel geheel ingestort want wie adverteert er nog tijdens een bijna wereldwijde lockdown? Dat betekende dus meer geld uit eigen zak dat bij de projecten moest. Dit heb ik nu meer dan drie maanden volgehouden, echter heeft de pandemie ook mijn reguliere werkzaamheden behoorlijk geraakt en zijn mijn inkomsten uit dat werk meer dan gehalveerd.

Uiteraard is dit tijdelijk. De pandemie zal weer over gaan, lockdowns zullen verdwijnen en de vraag naar advertentie ruimte als ook vraag naar mijn werkzaamheden zullen weer toenemen, maar als er niets gebeurd vrees ik dat het dan te laat zal zijn. Het zal u allen niet verbazen dat ik niet op overheidssteun hoef te rekenen en dus wordt ik gepresenteerd met de keuze tussen mijn vaste lasten en mijn projecten. Dat is een keuze die ik liever niet wil maken, en daarom vraag ik u om hulp.

Een snelle berekening van de hosting en serverkosten leert dat om de pandemie uit te kunnen rijden ik een bedrag van € 4000 bij elkaar moet zien te krijgen, waarmee de kosten voor 2020 zijn gedekt voor alle projecten, incluis de projecten die ik in ontwikkeling heb zoals een Mastodon server.

Met in totaal meer dan 75.000 volgers van al mijn pagina’s hier op Facebook zou dit bedrag gemakkelijk te realiseren moeten zijn. Als iedereen 50 eurocent zou doneren zou dat afdoende zijn om alle websites reclamevrij te laten draaien voor jaren! Uiteraard is denken dat iedereen een kleine donatie zou doen niet realistisch maar het geeft me wel goede hoop dat we met z’n allen dat streefbedrag van € 4000 kunnen halen en daarmee alles kunnen veiligstellen.

Ik heb hiervoor een speciale rekening geopend bij de Bunq bank waar u heel gemakkelijk een bedrag kunt doneren. Iedere donatie hoe klein ook helpt, dus indien u het kunt permitteren doneert u dan via https://bunq.me/EOverberg ook al is het maar een euro, of zelfs 50 eurocent. Uiteraard zijn grotere donaties ook welkom maar dat laat ik aan u.

Naast mijn eeuwige dank beloof ik ook dat alles boven het streefbedrag zal worden gebruikt voor de projecten en ook garandeer ik u dat dit de eerste en laatste keer zal zijn dat ik op deze wijze om financiële steun vraag. Ik ben al bezig over te stappen op een ander model waarmee ik mijn projecten na deze pandemie bestendig kan maken tegen toekomstige rampspoed en een situatie als waarmee ik nu wordt geconfronteerd zich niet meer voor zal doen. Dat kan echter pas nadat de huidige crisis is bedwongen en ben ik voor nu op dit moment afhankelijk van uw goede wil om een donatie te doen op:

https://bunq.me/EOverberg

Geeft u alstublieft gul zodat de websites de crisis kunnen overleven!

Everwijn Overberg

World Unity, HealthBytes, Naturotheek, Natuurlijf en NuWij

 

 

Indien u dit artikel nuttig, leerzaam of leuk vond, overweeg dan ons te steunen met een kleine donatie

Doneer met sofort Doneer met Bancontact Doneer met iDeal Doneer met credit card


ReageerLees ReactiesVolg OnsSteun ons

Altijd het laatste onafhankelijke nieuws lezen?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

Comments are closed.


 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen op een natuurlijke wijze

Miljoenen mensen, kampen met huidproblemen als acne, eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek, maar [Lees Verder]

ad2-png
Neusholte problemen natuurlijk oplossen
Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder...]
ad3-png
Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!
Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine, en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder...]

Beste lezer,

Mijn welgemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard